Actualizarea hărților pentru R-LINK 2

 • Profitați de ultimele actualizări

  15% din rute se schimbă în fiecare an, profitați de ultimele hărți disponibile pentru R-LINK 2 pentru a călători mai relaxat.

  Ultima hartă disponibilă pentru R-LINK 2: 2018_06 (publicată în iunie 2019).

  Descărcați Toolbox

  Descărcați Toolbox

  Toolbox este un software Renault care vă dă posibilitatea să efectuați actualizări pentru sistemul dvs. R-LINK 2 în deplină securitate.

  Cum efectuez actualizările?

  Pentru a actualiza R-LINK 2, trebuie să aveți descărcat și instalat Toolbox (este suficient o dată).

  1. Recuperarea informațiilor vehiculului dvs.

  Intrați în vehicul cu un stick USB (de minimum 8G), porniți motorul și aprindeți ecranul R-LINK 2.
  Introduceți stick-ul USB în portul USB al vehiculului (aveți grijă să nu fie conectat niciun alt stick) și așteptați 10 secunde.
  Chiar dacă nu se afișează nimic pe ecran, stick-ul USB este pe cale să recupereze informațiile de configurare ale sistemului. După 10 secunde, puteți scoate stick-ul USB.

  2. Sincronizarea Toolbox

  Pe computerul dvs. lansați Toolbox, apoi introduceți stick-ul USB utilizat înainte. Toolbox va detecta automat informațiile despre vehiculul dvs. și va propune actualizările disponibile pentru sistemul dvs.
  Dacă sunt propuse mai multe actualizări (software-ul sistemului și hărți), vă recomandăm să le realizați pe toate.
  Dacă nu este disponibilă nicio actualizare, este posibil ca abonamentul dvs. să fi expirat. Îl puteți reînnoi pe R-LINK Store.

  3. Descărcarea actualizărilor pe stick-ul dvs. USB

  Descărcați actualizările pe stick-ul dvs. USB de pe computer. De reținut: durata descărcării poate varia în funcție de viteza conexiunii dvs. la internet. Nu întrerupeți procesul înainte de încheierea descărcării. După ce descărcarea este terminată, scoateți corect stick-ul USB din computer.

  4. Actualizarea vehiculului

  Reveniți în vehicul cu stick-ul USB, porniți motorul și aprindeți ecranul R-LINK 2. Introduceți în portul USB al vehiculului stick-ul USB care conține actualizările. Actualizarea va fi propusă pe ecran; faceți clic pe OK pentru a porni operațiunea.  În funcție de dimensiunea hărții, aceasta poate dura câteva minute.
  Nu opriți motorul în timpul operațiunii, nu scoateți stick-ul USB și nu utilizați sistemul R-LINK 2. Puteți totuși să începeți să conduceți. Navigarea va fi posibilă după terminarea actualizării.
  Un mesaj afișat pe ecran vă va confirma că instalarea s-a terminat. Așteptați până la afișarea acestui mesaj. Puteți benefica apoi de hărți noi.