R-LINK Store

Îmbogățiți-vă oferta de servicii conectate. R-LINK Store vă oferă o gamă largă de servicii pentru a vă îmbunătăți experiența la bord.

Plecați în străinătate? Cumpărați harta țării pentru a facilita călătoria.

 • Descoperă aplicațiile noastre și serviciile de la bord
  Asistentul la condus Coyote

  Cu ajutorul unei comunități de peste 5M de utilizatori în Europa, Coyote pentru R-LINK te informează în timp real despre incidentele și perturbările de pe traseu: pericole permanente și temporare, accidente, ambuteiaje, obiecte pe bandă etc. Vei avea parte de un condus în siguranță datorită notificărilor de evenimente pe o rază de 30 km.

  Informații despre trafic în timp real TomTom

  Actualizat la fiecare 2 minute, este cel mai bun serviciu de informații despre trafic de pe piață. TomTom Traffic acoperă 99% din rute. Precis și fiabil datorită surselor sale multiple de informații; câștigi timp în parcurgerea traseelor. Deja în serie de 3 ani pe vehiculele echipate cu R-LINK, te va ajuta să economisești timp în călătoriile tale.

  Hărți

  În fiecare an, 15% din rutele Europei se schimbă. Porneşte la drum cu seninătate: actualizările hărților sunt oferite timp de 3 ani după cumpărarea vehiculului nou. Pleci în străinătate? Poţi cumpăra harta țării pentru a-ţi facilita deplasările.

  Aplicații dedicate condusului

  Descoperă aplicațiile noastre concepute pentru a-ţi ușura viața: aplicația de e-mail pentru R-LINK îţi citește e-mailurile cu voce tare, fără să fie nevoie să îţi iei ochii de la drum. Aplicația Renault Assistance te scutește să mai cauţi numărul de apelat în caz de urgență. Aplicația Pagini Aurii găsește şi te duce la farmacia cea mai apropiată de tine. Este simplu! Instalează-le la bord din R-LINK Store.

  Găseşte R-LINK Store în MY Renault

  • Înscrie-te în MY Renault
  • Adăugă vehiculul în contul tău
  • Adăugă vehiculul în contul tău
  • Fă clic pe pictograma R-LINK Store în secțiunea „Serviciile mele conectate” pe pagina vehiculului

  My Renault

  Actualizarea sistemului

  Pentru a efectua actualizarea sistemului dvs. R-LINK, fă clic pe butonul de mai jos.

  Actualizarea sistemului

Aveți nevoie de ajutor?

*câmp obligatoriu